Afwerking tot in de kunst: Woodart by Vanlancker

18/12/2020

Niet zomaar gestapeld hout! 

Bij het vellen en/of snoeien van bomen komt er vaak heel wat hout (onder vorm van takken en stammen) vrij.

Soms geniet de klant de voorkeur om dit te laten afvoeren, het hout te bewaren voor brandhout maar soms mag dit al eens verwerkt worden tot een natuurlijk kunstwerk: WoodArt by Wim.

Hier kreeg Wim de kans en de vrijheid om het hout tot een mooi kunstwerk te verwerken en dit in de privétuin van onze klant. 

Het resultaat is een 3/4 circkel met een hoogtepunt van 2m50 en ongeveer een 7m diameter met als detail een natuurlijk kijkgat en centraal een vuurschaal. 

We zijn trots te laten zien dat we niet alleen vakkundig en tot in detail onze boomverzorging uitvoeren maar dat we daarnaast ook de afwerking tot een uniek resultaat kunnen brengen. 


Puur Natuur Kunst ! 

Ecologische kunst, een gedroomde plek voor insecten en zwammen, én dus een droom voor de biodiversiteit in de omgeving. 

Want wist u dat 40% van de biodiversiteit uit uw tuin afkomstig is uit dood hout

Bij het snoeien en vellen van deze boom wordt alle "groenafval" teruggegeven aan de omgeving: snippers tussen de vaste planten, grotere stukken hout verwerkt tot een houtstapel en kunst. Mooier kan haast niet...

 

Dank

We danken dan ook graag onze klant voor het vertrouwen die Wim kreeg om dit project uit te voeren en we wensen hen veel genot met dit kunstwerk in de tuin!

 

U heeft bomen? Wij de pure passie! 

Wilt u ook graag zo'n kunstwerk in de tuin of uw bomen vakkundig laten snoeien? bezoek dan zeker onze website of contacteer ons via onze contactpagina: www.boomverzorging-vanlancker.be/nl/contact

Deel dit bericht