BOMEN planten voor de toekomst!

30/01/2022

Planten is ook ons vak! 

Naast o.a. het snoeien, onderzoeken en vellen van bomen, is het in deze tijd van het jaar vooral tijd om nieuwe bomen aan te planten.

wij bieden een ruim en divers gamma aan bomen aan in diverse maten. Daarvoor komt Wim eerst en vooral ter plaatse kijken en bespreken wat uw wensen zijn. 

Wim adviseert u ook graag om de beste keuze te maken zodat de juiste boom op de juiste plaats wordt geplant. 

U kunt ook hier weer rekenen op een vakkundige uitvoering door ons ervaren team met de nodige bodemverbeteraar en verankering indien nodig. 

 

bomen planten is investeren in de toekomst.

De eigenaars van dit domein hebben oude, zieke en onveilige bomen gerooid en vervangen door nieuwe exemplaren zodat de volgende generaties mee kunnen genieten van deze prachtexemplaren in spe. 

Ze kozen voor een diversiteit aan bomen met o.a. kleinbladige winterlindes, canadese populieren en zwarte els. 

Bomen groeien, geef ze de ruimte en de juiste  begeleiding zodat ze uit kunnen groeien tot wondermooie exemplaren waar onze kinderen en kleinkinderen van kunnen genieten. 

Daarnaast zorgen ze uiteraard elk jaar een beetje meer voor schaduw, opname van fijn stof, opname van CO2, warmteregulatie door het  natuurlijke airco-effect  en productie van zuurstof. Een cadeautje die u er zomaar bij krijgt. 

Indien u ook graag een boompje plant... dan zijn wij graag uw partner! 

Vul ons contactformulier in op onze www.boomverzorging-vanlancker.be en Wim contacteert u zo snel mogelijk. 

 

 

Deel dit bericht